Obris Ski Lab

Jezersko direkt zero

sankice

sankice

V soboto 9. 6. 2018 bomo najprej prismučali v meteorološko poletje in se nato s kolesi z Jezerskega podali na Strunjansko plažo, kjer se bomo osvežili v morju.

Ob dveh ali treh zjutraj, točna ura bo znana naknadno, bomo s turno smučarsko opremo štartali v dolini Ravenske Kočne. V primeru, da bo še dovolj snega, bo naš cilj vrh snežišča nad Češko kočo. V nasprotnem primeru pa vrh ledenika pod Skuto. Odsmučali bomo nazaj do konca snežišča, sestopili v dolino in pot nadaljevali do začetka asfaltirane ceste. Tu bomo zlezli na kolesa in sledilo bo okoli 180 kilometrov kolesarjenja do Strunjanske plaže.

Dogodek se je razvil med prijatelji, ki smo ljubitelji narave in teh treh športov. Ideja je v meni tlela že nekaj let, vendar se je vse poklopilo šele lani 1. 6. 2017. Letos bo torej prva ponovitev.
Dogodek ni formalno organiziran – vsak udeleženec sodeluje povsem na lastno odgovornost.

V primeru slabega vremena bomo podvig izpeljali v nedeljo 10. 6 ali za vikend 26. – 27. 6. 2018.

The plan is to ski on a mountain and swim in the sea in one day. We will try to do all that by human power so connections will be made by bicycle. The event will take place only in Slovenia.
Order of Play  :
Start at 2 or 3 am from Zgornje Jezersko (Davo Karničar place). Climb to Ledine or Češka hut. Do touring skiing. The descent back down to the valley and cycling to Strunjan beach. Swimming in the sea. Maybe do some diving 

https://www.studiokunaver.com/
https://www.actionmama.com/domov
http://www.obris.si/
https://www.slatnar.com/
http://prolocotrade.si/