Obris Ski Lab

Servis turnih in freeride smuči

SERVIS TURNIH IN FREERIDE SMUČI

Popravilo turnih ali freeride smuči je zahtevnejše in traja dlje časa, saj so ponavadi poškodbe tu večje, smuči pa imajo širšo ploskev in drugačno obliko. Pogosto je potrebno lepljenje smuči in insertov namesto zalivanja drsne obloge. Brušenje robnikov je manj zahtevno vendar je pravilna naostritev zelo pomembna. Skozi leta se je naš servis specializiral za popravila in servisiranje turnih smuči, tako imamo na tem področju veliko izkušenj in znanja.

NASVETI ZA PRIPRAVO SMUČI

Vsak navdušen smučar, ki to počne malo bolj pogosto, se včasih začne spraševat, kdaj so njegove smuči potrebne servisiranja, kakšen servis bo potreben in koliko bo cena tega servisa.

Snežni pogoji, ki vladajo v določeni zimi (zima z umetnim snegom, mrzlim zrakom in ledenimi zaplatami), vsekakor vplivajo na to ali boste večkrat obiskali servis, saj se bodo vaše smuči hitreje izrabile. Prav tako količina smučarskih dni na snegu. Obratno je v zimi, ki je bogata z naravnim snegom, takrat je lahko dovolj že en obisk servisa v sezoni.

Na dobro pripravo smuči v smučarskem servisu vpliva znanje serviserja in kvaliteta strojev, ki jo servis ponuja. Pred pričetkom smučarske sezone vam priporočamo kompletni servis (SERVIS 1), s katerim vam zagotovimo popolno pripravo vaših smuči. Med sezono pa je lahko dovolj že večkratno mazanje ali hitri servis.

 

NAPOTKI ZA PRAVILNO VZDRŽEVANJE SMUČI:

  • SHRANJEVANJE SMUČI V SUHIH IN OGREVANIH PROSTORIH
  • UPORABA PAŠČKOV ZA SPENJANJE SMUČI
  • MAZANJE DRSNE PLOSKVE VEČKRAT NA SEZONO
  • POLNI SERVIS SMUČI PO 5 DO 7 SMUČARSKIH DNEH
  • REDNO PREGLEDOVANJE SMUČARSKIH VEZI IN ČEVLJEV PRED SEZONO
  • SUŠENJE NOTRANJEGA DELA SMUČARSKEGA ČEVLJA PO VSAKI UPORABI

NAROČI SERVIS

Izpolnite obrazec za rezervacijo termina servisa.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Ime in priimek
Prosimo da svoj termin vpišete v formatu DD/MM/LLLL.
Izberite vrsto servisa, ki jo želite izvesti.

Za rezervacijo termina servisa se lahko dogovorimo tudi po telefonu.